About us

Platform voor persoonlijke
groei en Ontwikkeling

Visie

YouGottaBelieve is een platform waarmee wij liefde en licht verspreiden en zo (jonge) ondernemers en creators inspireren tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit doen wij door middel van het verzorgen van evenementen, incubatorprogrammas, coaching en meer.

Missie

De Missie van YouGottaBelieve is om de grootste inspiratie platform voor ondernemers en creators te zijn en zo wereldwijd miljoenen mensen te activeren tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

YouGottaBelieve is een platform waar je van de besten in hun vakgebied maar ook persoonlijk leven kunt leren. Onze missie is om jou de vaardigheden en kennis te geven die je nodig hebt om succes te behalen in elk aspect van je leven en vooral ondernemerschap. We verzorgen evenementen, incubatorprogammas en coaching over onderwerpen die jou interesseren. Van het vinden van je passie tot het bereiken van je doelen, van intuitie tot spiritualiteit, van topcommunicatie tot leiderschap, van zelfvertrouwen tot public speaking en van gezondheid tot maatschappelijke betrokkenheid. Wij geloven in een balans tussen lichaam, geest, ziel en vaardigheden voor langdurig succes als ondernemer en creator. Wat succes voor een ieder dan ook mag betekenen.

Evenementen

Onze evenementen bieden diverse sprekers en een grote verscheidenheid aan onderwerpen op het gebied van ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. Bekijk de pagina “Inspiration Service” voor meer informatie.

Incubator programma

Onze incubator programma is een programma ontwikkeld voor (startende) ondernemers. Dit programma wordt i.s.m. derden samengesteld vanuit de behoeften van startende ondernemers om meer te leren over het ondernemerschap. Bekijk de pagina “I.M.P.A.C.T.” voor meer informatie.

Voor wie?

Ons aanbod is toegang voor iedereen, ongeacht leeftijd, werk of achtergrond. Van student tot ondernemer, van huisvrouw tot manager, van medewerker tot directielid. Onze programma’s zijn voor iedereen die wil ontwikkelen en groeien. Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zijn of haar volle potentieel te bereiken en wij zijn hier om jou daarbij te helpen.

Hoe dan?

Bij YouGottaBelieve helpen we je efficiënt en snel te leren. Wij hebben het voorwerk al gedaan, zodat jij snel toegang hebt tot de nieuwste en meest relevante kennis. We presenteren de informatie op een heldere en bondige manier, zodat je deze makkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven en ondernemerschap. Bovendien, maken we gebruik van geavanceerde snelleertechnieken, zodat je ook op onbewust niveau grote stappen kunt maken.

De oprichter

Des Balentien