About us

Platform voor persoonlijke
groei en Ontwikkeling

Visie

YouGottaBelieve is een platform waarmee wij jong en oud willen inspireren door middel van het verspreiden van video content, het verzorgen van Xperiences, maar ook het verzorgen van workshops/seminars voor jongeren.

Missie

De Missie van YouGottaBelieve is om uit te groeien vanuit Amsterdam tot het grootste inspiratie platform wereldwijd op het gebied van video content, trainingen en workshops/seminars voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Jouw platform

YouGottaBelieve is het platform waar je van de besten in hun vakgebied kunt leren. Onze missie is om jou de vaardigheden en kennis te geven die je nodig hebt om succes te behalen in elk aspect van je leven. We organiseren allerlei evenementen, xperiences en masterclasses over onderwerpen die jou interesseren. Van het vinden van je passie tot het bereiken van je doelen, van intuïtie tot spiritualiteit, van topcommunicatie tot carrière maken, van zelfvertrouwen tot public speaking en van gezondheid tot maatschappelijke betrokkenheid. Wij geloven in een balans tussen lichaam, geest, ziel en vaardigheden voor langdurig succes.

Coaching en Xperiences

Bij YouGottaBelieve kun je terecht voor een breed scala aan leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Onze 1-daagse events bieden diverse sprekers en een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Zoek je specifieke begeleiding of prefereer je leren in een groep? We bieden zowel individuele coaching als groepstrainingen en masterclasses aan, zodat we je kunnen helpen op een manier die het best bij je past.

Voor wie?

Ons aanbod is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, werk, of achtergrond. Van student tot ondernemer, van huisvrouw tot manager, van medewerker tot directielid. Onze programma's zijn voor iedereen die wil ontwikkelen en groeien. Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zijn of haar volle potentieel te bereiken en wij zijn hier om jou daarbij te helpen.

Hoe dan?

Bij YouGottaBelieve helpen we je efficiënt en snel te leren. Wij hebben het voorwerk al gedaan, zodat jij snel toegang hebt tot de nieuwste en meest relevante kennis. We presenteren de informatie op een heldere en bondige manier, zodat je deze makkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven. Bovendien, maken we gebruik van geavanceerde snelleertechnieken, zodat je ook op onbewust niveau grote stappen kunt maken.

De oprichter

Des Balentien