YGB Power Talk

Jongeren zijn de toekomst!

Video Impressie

Voor Wie?

  • Middelbare/MBO/HBO Scholen

  • Jongerenorganisaties

  • Jeugdgevangenissen

Over PowerTalk

Op school worden praktische en theoretische lessen gegeven door docenten zoals aardrijkskunde, wiskunde en engels. Maar hoeveel levenslessen worden er gegeven welke toepasbaar zijn in een ieder zijn dagelijkse leven? Waarom is “gelukkig leven” niet een vak op school?

Hoeveel wordt er in persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd? Jongeren hebben te maken met veel afleiding tegenwoordig. Marketing tactieken en social media kanalen schreeuwen om de aandacht van de jongeren. Veel van wat zij online tegenkomen is een eenzijdig beeld van de realiteit.

PowerTalk is ontwikkelt om een open en transparant gesprek aan te gaan met jongeren in de vorm van workshops, seminars en trainingen.

Kennis is macht en jezelf kennen is nodig om sterk in je schoenen te staan. Wij planten zaadjes in de gedachtes van de jongeren om over na te denken. Wij geven ze tools die zij kunnen toepassen in hun dagelijks leven om te zorgen dat zij de beste versie van hunzelf worden.

Vind u het tijd om uw jongeren te inspireren en te voorzien van kennis en tools die toepasbaar zijn in het dagelijks leven? Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Contact

Lessen op maat mogelijk.

Vragen? Neem contact op.

AANMELDEN
YGB Sport
Des Balentien

Over Des Balentien

In de afgelopen 10 jaar heeft Des Balentien ruim ervaring opgebouwd op het gebied van ondernemerschap, leiderschap, management, plannen en organiseren maar ook trainen en coachen van studenten, docenten en bedrijven.a

Vanaf haar 19e t/m haar 25e heeft zij een evenementen bureau gerund waarmee het bedrijf in steden als A’dam, R’dam, Den Haag, Utrecht, Arnhem en meer club avonden heeft georganiseerd. Vanaf haar 23 e verzorgd zij het management van opkomend talent en begeleid zij ze naar een volgend niveau in hun groei en ontwikkeling. Vanaf haar 25e is zij gestart met een onderneming genaamd YouGottaBelieve waarmee ze o.a. trainingen geeft aan studenten, docenten en bedrijven.

Momenteel is zij 31 jaar en is ze uitgegroeid tot ondernemer, spreker, trainer, en consult op diverse gebieden.

“YGB, It’s more than a slogan. It’s A Lifestyle.

Des Balentien