OVER YGB

Over YGB

YouGottaBelieve is jaren lang de slogan geweest van Miracles Entertainment. Dit bedrijf werd in Oktober 2009 opgericht door Des Balentien. Het bedrijf heeft tot en met Juni 2014 evenementen georganiseerd voor de doelgroep 12 t/m 16 jaar. In 2014 werd het bedrijf failliet verklaard. Dit was een periode waarin Des Balentien in 1 klap alles kwijtraakte, haar bedrijf, haar huis en ze bleef achter met een stapel schulden van ruim 45.000 euro.

Deze gebeurtenis zorgde ervoor dat Des Balentien tot de conclusie kwam dat ze geen fout heeft begaan maar juist waardevolle lessen heeft geleerd op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en persoonlijke groei. Vanaf dat moment is zij alles op alles gaan zetten om meer uit haar zelf te halen en daarmee andere voornamelijk jongeren te inspireren dat ook te doen.

Met de slogan YouGottaBelieve werd er vanaf oktober 2014 de boodschap geproclaimeerd dat het niet uit maakt wie je bent, waar je vandaan komt of hoe vaak je hebt gefaald zolang jij gelooft in jezelf is alles mogelijk.

Visie
De Visie van YouGottaBelieve is om authentiek, open en verbonden te blijven met de jongeren zij zullen altijd de toekomst blijven en bepalen.

1. Authentiek
2. Open
3. Verbonden

Missie
De Visie van YouGottaBelieve is om ieder jong persoon wereldwijd te inspireren tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

1. Ieder jong persoon
2. Inspireren
3. Persoonlijke groei en ontwikkeling.

Contact

YOUGOTTABELIEVE HEEFT SAMENGEWERKT MET O.A.

“YGB, It’s More Than A Slogan. It’s A Lifestyle.

Des Balentien