OVER YGB

Visie

Niets is onmogelijk zolang je gelooft in jezelf.

Missie

Door doelgericht te focussen op persoonlijke groei en ontwikkeling wilt YouGottaBelieve uitgroeien tot een platform wat op internationaal niveau bekend staat als een platform die jong en oud inspireert om meer uit hun zelf te halen.

Over YGB

YouGottaBelieve is jaren lang de slogan geweest van Miracles Entertainment. Dit bedrijf werd in Oktober 2009 opgericht door Des Balentien. Het bedrijf heeft tot en met Juni 2014 evenementen georganiseerd voor de doelgroep 12 t/m 16 jaar. In 2014 werd het bedrijf failliet verklaard. Dit was een periode waarin Des Balentien in 1 klap alles kwijtraakte, haar bedrijf, haar huis en ze bleef achter met een stapel schulden van ruim 45.000 euro.

Deze gebeurtenis zorgde ervoor dat Des Balentien tot de conclusie kwam dat ze geen fout heeft begaan maar juist waardevolle lessen heeft geleerd op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en persoonlijke groei. Vanaf dat moment is zij alles op alles gaan zetten om meer uit haar zelf te halen en daarmee andere te inspireren dat ook te doen.

Met de slogan YouGottaBelieve werd er vanaf oktober 2014 de boodschap geproclaimeerd dat het niet uit maakt wie je bent, waar je vandaan komt of hoe vaak je hebt gefaald zolang jij gelooft in jezelf is alles mogelijk.

Miracles Entertainment werd omgetoverd tot een bedrijf genaamd YGB Entertainment waarmee o.a. de volgende diensten worden aangeboden;

YGB Educatie

Speciale events, training en coaching voor het onderwijs gericht op Lifedesign, Mindset, Persoonlijke groei en ontwikkeling.

YGB Training

Trainingen op het gebied van Lifedesign, Ondernemerschap, Leiderschap, Communicatie en meer.

YGB Inspiration Night

Een 2 uur durend event met een programma vol sprekers, panelleden, talent, en inspiratie op het gebied van Lifedesign, Ondernemerschap, Leiderschap, Communicatie, Entertainment en Educatie.

YGB Power Weekend

Een weekend waarbij een groep verblijft op een locatie en het geheel weekend getraind word op lichamelijk, mentaal en geestelijk gebied.

YGB Merchandise

Het bedrijf heeft ook een merchandise lijn met o.a. kleding, notitieboeken, pennen en meer.

Contact

YouGottaBelieve heeft samengewerkt met o.a.

“YGB, It’s More Than A Slogan. It’s A Lifestyle.

Des Balentien