Over Ons

YouGottaBelieve is jarenlang de slogan geweest van Miracles Entertainment. Dit bedrijf werd in oktober 2009 opgericht door Des Balentien. Het heeft tot en met juni 2014 evenementen georganiseerd voor de doelgroep 12 t/m 16 jaar. In 2014 werd het bedrijf failliet verklaard. Dit was een periode waarin Des Balentien in één klap alles kwijtraakte, haar bedrijf én haar huis en ze achterbleef met een stapel schulden van ruim 45.000 euro.

Toch zorgde deze gebeurtenis ervoor dat Des Balentien tot de conclusie kwam dat ze geen fout heeft begaan maar juist waardevolle lessen heeft geleerd op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en persoonlijke groei. Vanaf dat moment is zij alles op alles gaan zetten om meer uit zichzelf te halen en daarmee anderen, voornamelijk jongeren, te inspireren dat ook te doen.

Met de slogan YouGottaBelieve werd vanaf oktober 2014 de boodschap uitgedragen dat het niet uitmaakt wie je bent, waar je vandaan komt of hoe vaak je hebt gefaald. Zolang jij gelooft in jezelf is alles mogelijk.

Visie
YouGottaBelieve is een platform waarmee wij jong en oud willen inspireren doormiddel van het verspreiden van video content, het verzorgen van trainingen maar ook het verzorgen van workshops/seminars voor jongeren.

Missie
De Missie van YouGottaBelieve is om uit te groeien vanuit Amsterdam tot het grootste inspiratie platform wereldwijd op het gebied van video content, trainingen en workshops/seminars voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Contact

“YGB, It’s more than a slogan. It’s A Lifestyle.