YGB Life Lessons

Jongeren zijn de toekomst!

Life Lessons

Met dit programma willen wij vanuit YouGottaBelieve het onderwijs en jongeren (hulp) organisaties ondersteunen met het inspireren en stimuleren van jongeren.

We zien het steeds meer gebeuren en horen ook steeds meer geluiden over het huidige lessenpakket op scholen en de behoefte onder de docenten en studenten om bepaalde thema’s/onderwerpen te bespreken tijdens een les zoals bijvoorbeeld hoe ga je om met ups & downs in het leven of discriminatie en racisme etc.

We leven in een maatschappij waarin we zien dat alles steeds sneller gaat en ook veel meer digitaal gaat. Dit zorgt ervoor dat jongeren een overmaat aan informatie krijgen en dat niet altijd juist weten te verwerken. Social Media zorgen er ook voor dat er een enorme prestatiedruk is onder jongeren; een druk om te presteren. Vaak wordt dit alleen uitgedrukt in likes, geld en bereik en te weinig in normen, waarden en principes.

Deze prestatiedruk zorgt onder jongeren voor depressie, onzekerheid, angst, burn-out en zeker ook agressie en criminaliteit.

De situatie waarin we nu leven grotendeels door de epidemie heeft ervoor gezorgd dat heel veel jongeren in isolatie terechtkomen en nog meer op Social Media gaan leven in plaats van het echte leven.

YouGottaBelieve heeft het afgelopen zes jaar enorm veel seminars, workshops en trainingen mogen verzorgen voor o.a. detentie-inrichtingen, scholen, bedrijven, jongerenorganisaties en events. Dit heeft ons ruime expertise opgeleverd op het gebied van verbinden en communiceren met jongeren. Ook zijn we de afgelopen zes jaar veel in gesprek gegaan met jongerenwerkers, docenten en jongerenorganisaties. Daardoor zijn we tot de conclusie gekomen, dat er enorm veel behoefte is aan vernieuwing binnen het huidige aanbod aan programma’s voor jongeren. Wij willen graag ondersteunen met ons programma genaamd LIFE LESSONS / LEVENSLESSEN.

Video Impressie

Contact

Geintereseerd in het Les Programma “Life Lessons”?  Neem contact om de mogelijkheden te bespreken.

Download brochure
CONTACT
YGB Life Lessons
YGB Life Lessons

Veelgestelde Vragen