Aanmelden Inspiration Service

Samen inspireren

Wat leuk dat je je wilt aanmelden! Via het formulier kun je je gemakkelijk aanmelden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de aanmelding te bevestigen. Tot gauw!

YouGottaBelieve presents Inspiration Service

Op woensdag 25 januari van 20:00 tot 22:00 is de eerste editie van Inspiration Service in het Pakhuis De Zwijger (Amsterdam).

Het thema van de avond is VISION!

We hebben een Panel Talk bestaande uit ondernemers met een diverse achtergrond:
– Boris Bukuru (o.a mede-eigenaar Karibu & KOKOBeans)
– Brian Juan Pedro (o.a. oprichter Bartendaz / Coach / Toestellen Designer)
– Marciano Remak (o.a. oprichter YourTickets.NL / Artist Manager)

Tijdens het Panel zal de moderator van de avond Dionne Abdoelhafiekhan (o.a. oprichter IZI-Solutions) met de ondernemers in gesprek gaan over hun persoonlijke en ondernemende Visie. Daarnaast zal het gesprek ook gaan over de ervaringen die zij hebben opgebouwd als ondernemers bij het realiseren van hun Visie en wat daar allemaal bij komt kijken.

Op de avond hebben wij ook een TALK BY ART met Parisa Akbarzadeh Poladi (o.a. Kunstenaar en mensen/kinderrechten activist). Door middel van haar kunst zal ze haar reis vertellen als vluchteling vanuit Iran en hoe zij ondanks alle tegenslagen toch een positieve visie heeft weten te creëren en daar nu talloze andere mee mag inspireren.

De avond wordt afgesloten met een POWERTALK door Des Balentien (o.a. oprichter YouGottaBelieve en Miracles). Zij plaatst elke week een korte Powertalk video online genaamd Inspiration Service tijdens de avond zal ze dieper op het thema VISION in gaan en haar ervaringen delen op het gebied van je talenten en gaven gebruiken om je visie te realiseren en hoe daarmee te activeren.

Inspiration Service is een innovatief concept dat is ontstaan uit de succesvolle programma’s Sunday Service en Inspiration Night. Beide programma’s zijn ontwikkeld door Des Balentien en samengevoegd tot een all-in-one inspiratie service waar mensen kunnen genieten van gratis online inspiratie videos’ en maandelijkse evenementen met verschillende sprekers, panelgesprekken, workshops, interviews en meer. Onze service biedt een compleet programma voor mensen die op zijn naar inspiratie en motivatie in hun leven.

Inspiration service

Datum
Woensdag 25 Januari

Tijd
20:00 tot 22:00 (Inloop 19:30 tot 20:00)

GRATIS toegang
Verplichte aanmelding via www.yougottabelieve.nl

Voor wie
Iedereen die behoefte heeft aan inspiratie!

Locatie
Pakhuis de Zwijger vlakblij A’dam Centraal (Piet HeinKade 179, 1019
HC Amsterdam)

Aanmelden