Seminars 2018-03-03T18:14:10+00:00

YGBSEMINARS

 

Wij hebben de perfecte Seminar voor Jong en Oud. Is het uw intentie de doelgroep jongeren te inspireren, dan is het ideaal om ze toe te laten spreken door iemand waarmee zij zich zouden kunnen identificeren en daarbij ook hun eigen taal spreekt. Des Balentien is de juiste persoon voor zowel Jong en Oud. Heeft u een evenement en/of bijeenkomst dan kan de Seminar altijd op maat worden verzorgt.

YGBSEMINARS

BOEK DES BALENTIEN ALS SPREKER

Seminar kan op maat of u kunt een Van de onderstaande thema’s uitkiezen

Mijn Verhaal

Mijn Verhaal

Doordat ik ben opgegroeid met 2 cocaïne verslaafde ouders, veel huiselijk geweld heb meegemaakt, en op diverse plekken heb gewoond weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om je verhaal te vertellen zonder je ervoor te schamen, maar alles begint met je eigen verhaal omarmen,

Gedachtes Progammeren

Gedachtes Progammeren

Veel jongeren hebben een bepaalde gedachte patroon wat gevormd is door hun omgeving en situatie, doordat ze continue bepaalde gedachtes hebben is het voor hun ook moeilijk om zich anders te voelen en gedragen, alle emoties komen voort uit een gedachte en hierin is het belangrijk om je gedachtes te reprogrammeren.

Talenten en gaven ontdekken

Talenten en gaven ontdekken

Nog niet alle jongeren weten wat ze kunnen of hoeveel ze kunnen, daarom is het belangrijk om ze te stimuleren en inspireren om hun talenten en gaven te ontdekken, en ook te laten zien dat je talent je ergens brengt maar je karakter je daar houd.

Vision Board

Vision Board

Mijn leven ben ik ondanks de situaties en omstandigheden als hoopvol gaan visualiseren, doormiddel van een visionboard ben ik nu 3 jaar verder en zie ik echt dat mijn visionboard tot leven is gekomen. Jongeren hebben een visie nodig om voor te leven.

Get Rich or Die Tryin

Get Rich or Die Tryin

Alle jongeren willen rijk worden, maar de realiteit is dat veel jongeren niet met geld weten om te gaan, en echt vanaf hun 18e direct in schulden belanden, het is belangrijk om ze de keerzijde te laten zien wanneer je niet verantwoord met je financien omgaat.

Discipline

Discipline

Om de top te bereiken, of iets af te maken, waaronder je diploma behalen, is discipline echt heel belangrijk. We geven te snel op wanneer iets niet lukt, of te saai is, terwijl alleen met discipline zijn de top sporters en artiesten waar zij nu moeten zijn.

Just Do It

Just Do It

Iedereen heeft soms een droom of idee, maar door teveel twijfel, onzekerheid of angst durven zij geen stap te zetten, het is beter om te proberen en dan zeggen het is niet gelukt, dan helemaal niet proberen en je hele leven blijven afvragen wat als ….

Des Balentien heeft samengewerkt met o.a.

Wat zeggen ze over Des Balentien!?

De manier hoe zij indruk maakt op jong en oud is
heel inspirerend zelfs mijn heeft ze weten te raken
El, ex president SatudaraH
Des is een dagelijkse dosis positieve energie. Origineel sprekend en prekend vanuit haar hart helpt, steunt, motiveert en inspireert ze jongeren die net over het randje dreigen te vallen. Of zich weer optrekken aan de rand van de afgrond. Bijzondere mensen als Des zijn een gift en haar overtuigende geloof en vertrouwen in de mensen en zichzelf maken haar tot een van de meest bijzondere mensen die ik ken. En waar ik zo gek op ben.
Richard, D66
Door Des Balentien heb ik meer zelfvertrouwen en geloof in mijn toekomst gekregen.
Cypress, 16 jr onderdeel van YGB Academy

Des is met haar doorleefde levensverhaal een inspirator voor velen. Ze weet haar verhaal af te stemmen op wie zij voor zich heeft en verbindt zich zo met de ander. En, niet onbelangrijk, ze luistert naar jouw verhaal en herkent daar in de hoop die er doorheen straalt. Dat is voor mij positief leiderschap.

Levi van Dam, Kwartiermaker Spirit en wetenschappelijk onderzoeker bij het Kenniscentrum Kinder en Jeugdpsychiatrie
CONTACT