Over YGB 2018-03-04T14:23:31+00:00

OVER YGB

De Organisatie

Bent u op zoek naar persoonlijk Groei en Ontwikkeling? Heb jij net die extra push nodig om te ondernemen? Weet jij niet echt wat jouw talenten/gaven zijn? YGB inspireert!
Bij YGB bent u op het juiste adres. Wij geloven in het trainen, coachen en opleiden van Jong en Oud op het gebied van persoonlijk Groei en Ontwikkeling. Denk aan thema’s als Depressie, Verslaving, Verwerking, maar ook Talenten/Gaven en Mindset.

Dit alles doen wij d.m.v. het verzorgen van o.a. Seminars op onder andere evenementen voor de doelgroep “kwetsbare” jongeren maar ook studenten, professionals, ondernemers , ouders en meer.

Onze trainingen worden gegeven aan onder andere jongeren instellingen, scholen, detentie, het bedrijfsleven en meer.

Onze coaching is het meer persoonlijke gedeelte waarbij Des Balentien een op een coaching geeft aan Jong en Oud en tevens ook sporters en professionals die net dat beetje extra motivatie nodig hebben.

Daarnaast organiseert YGB events waarbij er diverse thema’s worden uitgelicht en ook verschillende sprekers/trainers/talent wordt uitgenodigd om een seminar/training/optreden te verzorgen.

Door actief video content te plaatsen op social media creëert Des Balentien echt een band met Jong en Oud en dat maakt dat YGB ook steeds meer publiek bereikt online.

De YGB Academy is er voor jongeren uit de uitkering, personen onder toezicht van de reclassering maar ook jongeren die werkervaring willen op doen of een dag activiteit nodig hebben.

Kortom wij geloven in de kracht van de mens.

Visie

Wereldwijd Jong en Oud inspireren tot Persoonlijk Groei en Ontwikkeling.

Missie

Wereldwijd YGB Academy’s oprichten en talloze resultaten behalen op het gebied van Jong en Oud inspireren tot Persoonlijke Groei en Ontwikkeling d.m.v. Seminars, Training & Coaching.

YouGottaBelieve
“It’s more than a slogan it’s a lifestyle”

#YouGottaBelieve

Contact

YouGottaBelieve heeft samengewerkt met o.a.

Naam

Telefoon

E-mail

“YGB, It’s More Than A Slogan. It’s A Lifestyle.

Des Balentien